Menu
Váš košík

Cviky a tréningy

Najnovšie poznatky a rady pre efektívny tréning:
20 Oct Ako začať behať?
admin 0 340
Ako začať behať? Jednoduchý návod aj pre úplných začiatočníkovVstup do sveta behania môže byť pre niektorých ľudí trochu desivý a zároveň pôsobiť ako nesplniteľná výzva. Avšak pravdou je, že behanie je jednou z najjednoduchších a najdostupnejších for..
29 May Ako začať cvičiť doma a neprestať? Jednoduché tipy, s ktorými to zvládnete
admin 0 402
Ako začať cvičiť doma a neprestať? Jednoduché tipy, s ktorými to zvládneteCvičenie je dôležitou súčasťou zdravého životného štýlu a môže mať pozitívny vplyv na naše fyzické aj duševné zdravie. Aj keď je niekedy ťažké nájsť motiváciu a vyhradiť si čas..
19 Apr S našimi odporúčaniami stihneš mať sexi brucho ešte do leta
admin 0 633
9 účinných cvikov pre pevné bruchoVypracovaný stred tela bol vždy stelesnením kondície a predstavuje športovosť. Brušné svaly "tehličky"sú cieľom mužov aj žien, pretože nielen dobre vyzerajú, ale majú aj zdravotné výhody. Pravidelný tréning brušných ..
14 Nov Váš dokonalý tréningový plán na budovanie svalov doma
admin 0 497
Váš dokonalý tréningový plán na budovanie svalov doma Ak sa chcete svalovému tréningu venovať profesionálne doma, musíte vedieť, ako na to najlepšie. Pretože rozhodujúca je správna stratégia. Čo sa týka zdravia, postavy a výkonu, mali by ste byť ná..
Zobrazujem od 1 do 4 zo 4 (1 strán)